Uutuuksien vuosi 2017

Kirjoittaja: Antti Kekäläinen | 23.9.2016

 

Uusi mallivuosi on alkanut Lahden Caravan-messuilta, joilla esiteltiin Mercedes-Benz Sprinterin kuoriin tehty retkeilyauto, täysin uuden ilmeen saanut integroitu B-Klasse Dynamic Line ja Mercedes-Benz alustainen Hymer Van. Mersu-retkeilyauto on jo itsessään harvinaista herkkua matkailuautojen parissa ja nelivetoisena se on ainutlaatuinen. Hymer on tehnyt aina vahvaa yhteistyötä Mercedeksen kanssa ja retkeilyauto on luontevaa jatkumoa tälle yhteistyölle.

Uusi B-Klasse Dynamic Line on vastaus 3500 kg:n painohaasteeseen. Dynamic Linessa on täysin uudistunut kalustekonsepti, jonka ansiosta auton omamassaa on saatu pudotettua reilusti yli 100 kg. Tämä mahdollistaa auton varustelistaan monia lisävarusteita, jotka aikaisemmin ovat olleet vain suurien matkailuautojen varustelistoilla. Dynamic Line on saanut sisätiloihin uuden todella linjakkaan ilmeen. Alaslaskettava etuvuode on muotoiltu niin tyylikkäästi sopimaan muuhun kalustukseen että sitä ei ensi alkuun tahdo huomatakkaan.

Mercedes-Benz Sprinterin alustalle rakennettu Hymer Van on tervetullut uutuus myös pienimpään Hymer Van matkailuautokategoriaan. Hymer Vanin ideana on tarjota täysiverinen Hymer-matkailuauto retkeilyauton kokoluokassa. Hymer Vanin korirakenne ja materiaalit ovat samaa laadukasta Hymeriä kuin suurimmassakin mallisarjassa. Ainoastaan kokoluokka on pieni ja kompakti.

 

Tilaa ilmaiset esitteet sähköpostiisi
  

Mikäli et saa vastaustamme sähköpostitse heti, muista tarkistaa myös sähköpostipalvelusi roskapostikansio!

×

Tilaa Hymer Centerin / Touring Camp Oy:n uutiskirje

×
Tilaa ilmaiset esitteet sähköpostiisi

Tilaa Hymer Centerin / Touring Camp Oy:n uutiskirje

×

Tilaa Hymer Center esitteet sähköpostiisiTilaustyyppi *

Tilaamisen yhteydessä saat sähköpostiisi linkin esitteisiin ja vahvistus-painikkeen, jonka avulla voit hyväksyä liittymisen uutiskirjeen tilaajaksi.
Mikäli et saa vastaustamme sähköpostitse heti, muista tarkistaa myös sähköpostipalvelusi roskapostikansio!

Rekisteriseloste

×