Matkailuautot

Paljon Hymer-uutuuksia vuonna 2017!

Hymer matkailuautot

Huippu uutuus Dynamic-Line nyt meillä, tervetuloa tutustumaan. Nelivetoinen Grand Canyon Mercedes-Benz matkailuauto tulossa helmikuussa. Ensimmäiset Eriba Nova SL matkailuvaunu -mallit nähtävänä Turun ja Helsingin Caravan-messuilla tammikuussa 2017!

Puoli-integroidut mallit

Hymer Centerin tarjoamissa puoli-integroiduissa matkailuautoissa aiempaa matkustajaosaa täydennetään korkealaatuisella asuinosalla. Perusajoneuvon kaikkia etuja laajennetaan näin täydellisesti liikkuvaan asumiseen.

Integroidut mallit

Hymermobil: todellinen matkailuauto. Integroiduissa matkailuautoissa matkustajaosa on integroitu täydellisesti ajoneuvoon ja siten asuinosaan, jonka ansiosta huomattava tilantuntu ei toteudu pelkästään optisesti.

Asuntovaunut

Hymer Center -myymälässämme on myynnissä käytettyjä asuntovaunuja. Tutustu malleihimme täältä!

Hymer merkkihuollot ja matkailuvaunujen huollot

Matkailuauton huoltoon kuuluvat mm. seuraavat toimenpiteet:

 • Tarkastetaan kaasulaitteiden tiiveys koeponnistamalla
 • Tarkastetaan jääkaapin toiminta kaasulla ja sähköllä
 • Koekäytetään 230 V sähköjärjestelmä
 • Koekäytetään 12 V sähköjärjestelmä
 • Koekäytetään kaasulämmitin
 • Koekäytetään sähkölämmitin
 • Koekäytetään liesi
 • Tarkastetaan lämminvesijärjestelmä
 • Tarkastetaan patterivesijärjestelmän nesteen määrä ja pakkasenkesto
 • Kaapin ovien ja salpojen toimintatarkastus ja säätö
 • Tarkastetaan rengaspaineet ja pyörän kiinnityspulttien kireys
 • Tarkastetaan ajovalot

Lue lisää huolloista täältä

Asuntovaunu tarvikkeet

Toimitamme Hymer alkuperäisosat ja tarvikkeet nopeasti ja luotettavasti. Näiden lisäksi meiltä saa yleistarvikkeet ja varaosat kaikenmerkkisiin ajoneuvoihin, kuten matkailuatot / asuntoautot ja matkailuvaunut / asuntovaunut.Tervetuloa käyttämään Hymer Centerin Hymer matkailuautojen rakennusohjelmaa. Tällä ohjelmalla voit helposti kokeilla kaikkia mahdollisia mallikohtaisia yhdistelmiä, joita tarjoamme esimerkiksi moottorien ja varustelun osalta. Voit rakentaa Hymer matkailuautosi pala palalta ja lähettää yhteenvedon kätevästi omaan sähköpostiisi.

Rakenna oma Hymer

Tervetuloa käyttämään Hymer Centerin Hymer matkailuautojen rakennusohjelmaa. Tällä ohjelmalla voit helposti kokeilla kaikkia mahdollisia mallikohtaisia yhdistelmiä, joita tarjoamme esimerkiksi moottorien ja varustelun osalta. Voit rakentaa Hymer matkailuautosi pala palalta ja lähettää yhteenvedon kätevästi omaan sähköpostiisi.
 
Rakenna oma Hymer täällä

Hymer Center

Touring Camp Oy on toiminut Hymer-matkailuautojen myyjänä vuodesta 1986. Itsenäisenä maahantuojana tuomme laadukkaat Hymerit suoraan tehtaalta. Tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevaa opastusta oikean matkailuauton tai asuntovaunun löytämiseksi. Valtuutettu Hymer-huoltomme palvelee nykyisiä ja uusia matkailuajoneuvojen omistajia. Varaosa- ja tarvikemyynnistä löydät yleisimmät caravan-tarvikkeet ja alkuperäiset Hymer-matkailuautojen ja Eriba-asuntovaunujen osat.
 
Tervetuloa tutustumaan laadukkaisiin Hymer-matkailuautoihin Espoon Vanhakartanoon. Uusien matkailuautojen lisäksi meiltä löytyy myös laaja valikoiman käytettyjä matkailuautoja ja asuntovaunuja.

 

Tilaa ilmaiset esitteet sähköpostiisi
  

Mikäli et saa vastaustamme sähköpostitse heti, muista tarkistaa myös sähköpostipalvelusi roskapostikansio!

×

Tilaa Hymer Centerin / Touring Camp Oy:n uutiskirje

×
Tilaa ilmaiset esitteet sähköpostiisi

Tilaa Hymer Centerin / Touring Camp Oy:n uutiskirje

×

Tilaa Hymer Center esitteet sähköpostiisiTilaustyyppi *

Tilaamisen yhteydessä saat sähköpostiisi linkin esitteisiin ja vahvistus-painikkeen, jonka avulla voit hyväksyä liittymisen uutiskirjeen tilaajaksi.
Mikäli et saa vastaustamme sähköpostitse heti, muista tarkistaa myös sähköpostipalvelusi roskapostikansio!

Rekisteriseloste

×