fbpx
Jätä soittopyyntö
 
 

Hymer alkuperäisosat

Hymer, Solifer

hymer-alkuperaisosat
  • Soita tai laita sähköpostia Hymer Centerin tarvikemyyntiin 050 312 2673 jari.ahonvala@hymercenter.fi
  • Varaudu kertomaan Hymer sarjanumero (8 numeroa, löytyy auton korin ulkopuolelta helmapellistä tyyppikilvestä) sekä auton valmistenumero (löytyy rekisteriotteesta). Myös auton rekisterinumero on hyvä kertoa.

sarjanumero

  • Toimitukset, joko noutona Espoosta, tai postin, tai matkahuollon kautta.
  • Ohjeellinen toimitusaika tilaustavaroille on n. 2-3 viikkoa, varastotilanteesta riippuen. Kannattaa tiedustella toimitusaikaa tilausvaiheessa.

HYMER alkuperäisosat ja lisävarusteet

Asiakkaamme eivät HYMER-ajoneuvon ostopäätöksellään päätä pelkästään laadun, taloudellisuuden ja turvallisuuden vaan myös täydellisen palvelun puolesta. Suurin tavoitteemme onkin varmistaa sujuva HYMER-alkuperäisosien tarjonta ja toimitus.

Toinen iso tavoitteemme on alkuperäisten lisätarvikkeiden kehitys ja myynti itse ajoneuvon ohessa. Asiakkaan toivomusten ja vaatimusten täyttämiseksi olemme kehittäneet tätä varten kaksi selkeää ehtoa.

Ensinnäkin: Kaiken on sovittava täydellisesti yhteen. Tämä edellyttää, että alkuperäiset HYMER-lisätarvikkeet ovat suunniteltu kyseisen HYMER-mallin mukaisesti muodon, tekniikan ja ulkonäön osalta.
Toiseksi: Kaikki lisätarvikkeet ovat saatavilla tässä muodossa vain HYMER-jälleenmyyjältäsi.

Myös HYMER ja Goldschmitt sopivat samalla tavalla yhteen kuin HYMERIN alkuperäiset lisätarvikkeet ja ajoneuvot! Ensimmäisenä matkailuautovalmistajana ikinä HYMER ottaa ajoneuvon alustan tuotteet, kuten kevytmetallivanteet tai lisäilmajousitukset, ohjelmaansa.

Jälkivarustukseen Goldschmitt-premium-kumppaneilta on saatavilla vain heiltä saatavia Premium Goldschmitt -tuotteita, kuten esimerkiksi hydrauliset nostotukilaitteistot ja täysilmajousitukset. Ensiluokkaista on myös kumppanin osaaminen, joka on saavutettu Goldschmittillä ainutlaatuisessa koulutus- ja sertifiointiohjelmassa.

Huollon

Aukioloajat

Ajanvaraus

 
 

Jätä meille soittopyyntö

Tai tule käymään

Lähetä meille puhelinnumerosi ja viesti, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

 

    Soittopyyntö

 
  

Tilaa ilmaiset esitteet sähköpostiisi
  

Mikäli et saa vastaustamme sähköpostitse heti, muista tarkistaa myös sähköpostipalvelusi roskapostikansio!

×

Tilaa Hymer Centerin / Touring Camp Oy:n uutiskirje

×
Tilaa ilmaiset esitteet sähköpostiisi

Tilaa Hymer Centerin / Touring Camp Oy:n uutiskirje

×

Tilaa Hymer Center esitteet sähköpostiisiTilaustyyppi *

Tilaamisen yhteydessä saat sähköpostiisi linkin esitteisiin ja vahvistus-painikkeen, jonka avulla voit hyväksyä liittymisen uutiskirjeen tilaajaksi.
Mikäli et saa vastaustamme sähköpostitse heti, muista tarkistaa myös sähköpostipalvelusi roskapostikansio!

Rekisteriseloste

×