Hymer alkuperäisosat

Hymer, Solifer

hymer-alkuperaisosat
  • Soita tai laita sähköpostia Hymer Centerin tarvikemyyntiin 050 312 2673 huolto@hymercenter.fi
  • Varaudu kertomaan Hymer sarjanumero (8 numeroa, löytyy auton korin ulkopuolelta helmapellistä tyyppikilvestä) sekä auton valmistenumero (löytyy rekisteriotteesta). Myös auton rekisterinumero on hyvä kertoa.

sarjanumero

  • Toimitukset, joko noutona Espoosta, tai postin, tai matkahuollon kautta.
  • Ohjeellinen toimitusaika tilaustavaroille on n. 2-3 viikkoa, varastotilanteesta riippuen. Kannattaa tiedustella toimitusaikaa tilausvaiheessa.

HYMER alkuperäisosat ja lisävarusteet

Asiakkaamme eivät HYMER-ajoneuvon ostopäätöksellään päätä pelkästään laadun, taloudellisuuden ja turvallisuuden vaan myös täydellisen palvelun puolesta. Suurin tavoitteemme onkin varmistaa sujuva HYMER-alkuperäisosien tarjonta ja toimitus.

Toinen iso tavoitteemme on alkuperäisten lisätarvikkeiden kehitys ja myynti itse ajoneuvon ohessa. Asiakkaan toivomusten ja vaatimusten täyttämiseksi olemme kehittäneet tätä varten kaksi selkeää ehtoa.

Ensinnäkin: Kaiken on sovittava täydellisesti yhteen. Tämä edellyttää, että alkuperäiset HYMER-lisätarvikkeet ovat suunniteltu kyseisen HYMER-mallin mukaisesti muodon, tekniikan ja ulkonäön osalta.
Toiseksi: Kaikki lisätarvikkeet ovat saatavilla tässä muodossa vain HYMER-jälleenmyyjältäsi.

Myös HYMER ja Goldschmitt sopivat samalla tavalla yhteen kuin HYMERIN alkuperäiset lisätarvikkeet ja ajoneuvot! Ensimmäisenä matkailuautovalmistajana ikinä HYMER ottaa ajoneuvon alustan tuotteet, kuten kevytmetallivanteet tai lisäilmajousitukset, ohjelmaansa.

Jälkivarustukseen Goldschmitt-premium-kumppaneilta on saatavilla vain heiltä saatavia Premium Goldschmitt -tuotteita, kuten esimerkiksi hydrauliset nostotukilaitteistot ja täysilmajousitukset. Ensiluokkaista on myös kumppanin osaaminen, joka on saavutettu Goldschmittillä ainutlaatuisessa koulutus- ja sertifiointiohjelmassa.

Huollon

Aukioloajat

Ajanvaraus

 
 

Tilaa ilmaiset esitteet sähköpostiisi
  

Mikäli et saa vastaustamme sähköpostitse heti, muista tarkistaa myös sähköpostipalvelusi roskapostikansio!

×

Tilaa Hymer Centerin / Touring Camp Oy:n uutiskirje

×
Tilaa ilmaiset esitteet sähköpostiisi

Tilaa Hymer Centerin / Touring Camp Oy:n uutiskirje

×

Tilaa Hymer Center esitteet sähköpostiisiTilaustyyppi *

Tilaamisen yhteydessä saat sähköpostiisi linkin esitteisiin ja vahvistus-painikkeen, jonka avulla voit hyväksyä liittymisen uutiskirjeen tilaajaksi.
Mikäli et saa vastaustamme sähköpostitse heti, muista tarkistaa myös sähköpostipalvelusi roskapostikansio!

Rekisteriseloste

×