Jätä soittopyyntö
 
 

Hymer Center Blogi

Hymer ML-T 580 Crossover 4×4 – Nelivetoinen kaksio

Kirjoittajalta Tuomo Kokkarinen | 28.1.2017

  Hymer ML-T 580 Crossover 4×4 – Nelivetoinen kaksio ”Nelivetoauton kysyntä Suomen talviolosuhteissa on todella suuri. Kun harrastetaan moottorikelkkailua, laskettelua, talviurheilua yms. niin tässä on auto jolla voi huoletta lähteä… Lue koko artikkeli »

Matkailuautot, asuntoautot, matkailuvaunut – Uudet, käytetyt ja huollot – Kaikki Hymer Centeristä!

Kirjoittajalta Antti Kekäläinen | 3.1.2017

Matkailuautot Paljon Hymer-uutuuksia vuonna 2017! Hymer matkailuautot Huippu uutuus Dynamic-Line nyt meillä, tervetuloa tutustumaan. Nelivetoinen Grand Canyon Mercedes-Benz matkailuauto tulossa helmikuussa. Ensimmäiset Eriba Nova SL matkailuvaunu -mallit nähtävänä Turun ja… Lue koko artikkeli »

Uutuuksien vuosi 2017

Kirjoittajalta Antti Kekäläinen | 23.9.2016

  Uusi mallivuosi on alkanut Lahden Caravan-messuilta, joilla esiteltiin Mercedes-Benz Sprinterin kuoriin tehty retkeilyauto, täysin uuden ilmeen saanut integroitu B-Klasse Dynamic Line ja Mercedes-Benz alustainen Hymer Van. Mersu-retkeilyauto on jo… Lue koko artikkeli »

Onko teille Hymer DuoMobil tuttu?

Kirjoittajalta Antti Kekäläinen | 19.9.2016

  Saksalainen Schleinkoferin pariskunta toteutti projektin yhdessä Hymerin kanssa, jonka tavoitteena oli luoda täydellinen matkailuauto pariskunnan käyttöön. Tämän projektin lopputuloksena syntyi Hymer DuoMobil. Matkailuautosta haluttiin mahdollisimman hyvin asuttava. Oleskelutilan tulisi… Lue koko artikkeli »

Kullanhuuhdontaa ja Lapin ruskaa

Kirjoittajalta Antti Kekäläinen | 10.9.2016

  Hymer Centerin asiakkailla on käytössään upea kullan käsinhuuhdontaan tarkoitettu alue Ivalon kunnassa lähellä Saariselkää. Alueella pidetään perinteiset syystreffit kullanhuuhdonnan ja ruskaretken merkeissä syyskuun alussa viikkojen 36 ja 37 viikonvaihteessa…. Lue koko artikkeli »

Hymer-myyntiä 30-vuotta

Kirjoittajalta Antti Kekäläinen | 12.6.2016

  Ensimmäiset Hymerit saapuivat Suomalaisille asiakkaille vuonna 1986. Hymer Centerin perustaja, Hannu Kekäläinen, oli päättänyt tuolloin keskittyä laadukkaaseen Saksalaiseen merkkiin ja aloittaa merkin maahantuonnin. Hymerit saivat heti alusta pitäen laadukkaan… Lue koko artikkeli »

Ajankohtaista

Facebook -tiedotteet

Hymer Center

Hymer matkailuautojen erikoisliike. Matkailuautojen myynti, huolto ja tarvikemyynti. Huollamme kaiken merkkiset matkailuautot ja asuntovaunut ammattitaidolla.
Hymer Center
Hymer Center lisäsi 8 uutta kuvaa.20.09.2017 21:45
Nyt on oikea aika tulla Hymer Centeriin tutustumaan uutuuksiin ja tilaamaan unelmien Hymer tai Eriba ensi kevään toimitukseen. Ennakkotilaajan etuna 2200 € varuste-etu. Uusia Hymereitä löytyy myös varastosta nopeaan toimitukseen. Tervetuloa näyttelyymme nyt viikonloppuna la 10-15 ja su 11-15! Tarjolla grillimakkaraa ja pullakahvit 😀
Hymer Center
Hymer Center16.09.2017 10:58
Messut Lahdessa ovat täysillä käynnissä ja Hymer Centerin osasto on selkeästi messujen kirkkain vetonaula 🙂 Tervetuloa messuille!
Hymer Center
Hymer Center lisäsi 9 uutta kuvaa.14.09.2017 14:30
Messuosastomme Lahdessa alkaa olla valmiina huomenna perjantaina 15.9. alkavia Caravan-messuja varten. Tervetuloa messuille ja osastollemme 🙂
Hymer Center
Hymer Center14.09.2017 14:00
Hymer on yksi toimialansa kirkkaimmista suunnannäyttäjistä valmistamalla laadukkaita matkailuautoja ja -vaunuja. Hymer Center on toiminut Hymerin myyjänä jo yli 30-vuoden ajan pitäen huolta Hymereistä ja asiakkaista. Meille Hymer Centerissä asiakaslähtöisyys ja tyytyväiset asiakkaat ovat koko toiminnan menestyksen resepti. Tervetuloa iloiseen joukkoomme Hymer Centerin asiakkaaksi!
Hymer Center
Hymer Center
Hymer Center13.09.2017 22:36
Hymer Center
Hymer Center
Hymer Center13.09.2017 17:27
Unelmien Hymer mahtavalla varustuksella!

Jätä meille soittopyyntö

Tai tule käymään

Lähetä meille puhelinnumerosi ja viesti, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

 

  Soittopyyntö

 
 
   

  Tilaa ilmaiset esitteet sähköpostiisi
    

  Mikäli et saa vastaustamme sähköpostitse heti, muista tarkistaa myös sähköpostipalvelusi roskapostikansio!

  ×

  Tilaa Hymer Centerin esitteet ja uutiskirje

  Rekisteriseloste

  ×
  Tilaa ilmaiset esitteet sähköpostiisi

  Tilaa Hymer Centerin esitteet ja uutiskirje

  Rekisteriseloste

  ×

  Tilaa Hymer Center esitteet sähköpostiisi  Tilaustyyppi *

  Tilaamisen yhteydessä saat sähköpostiisi linkin esitteisiin ja vahvistus-painikkeen, jonka avulla voit hyväksyä liittymisen uutiskirjeen tilaajaksi.
  Mikäli et saa vastaustamme sähköpostitse heti, muista tarkistaa myös sähköpostipalvelusi roskapostikansio!

  Rekisteriseloste

  ×